1-0 5 min Ferna ass ?
1-1 21 min Masthugget
1-2 49 min Masthugget
1-3 66 min Masthugget

Hampus avstängd så John Pernsved fick damma av sina fina målvakstallanger från juniortiden. Ole tittade ner från Stockholm och fick en plats direkt.
Laget: John - Patrik, Ole, Kevin, Nikki - Andreas, Petter, Anders - Fredrik, Ferna, Jompa
På bänken: Erik R, Alusine, Östlund, (Coach)
Vi tar ledningen nästan direkt efter att Ferna fick en boll som studsade och han drog till på volley och bollen gick i en bge över en chanslös målvakt. Vi trummar på och för spelet, Jompa har några halvlägen men får inte till det. Hugget kommer ibland och har 2 bollar i mål men båda är avblåsta för offside. Jompa kommer runt på vänstersidan och slår in bollen framför mål, Fredrik kommer rusande men vågar inte slänga sig pga stolpen hade stått i vägen, annars hade han nog nått bollen. Anders rusar på högerkanten och ingen försvarare hinner med och slår in bollen mot första stolpen där Jompa kommer först men målvakten gör en fin räddning. Masthugget ställer om när vi tappar boll på mittplan och de spelar fri sin forward som gör 1-1. Hugget tar över spelet en period och har några chanser men John räddar. Vi spelar upp oss igen i slutet och Patrik kommer på högerkanten och slår in ett fint inlägg men nicken går strax över. I slutminuten får Hugget ett friläge men John gör en kanonräddning.
1-1 i paus där vi har varit det bättre laget och skapat mer chanser än Hugget.
Masthugget rivstartar andra halvlek och trycker ner oss och efter ett par minuter får de en frispark mitt på vår planhalva. Frisparken slås mot främre ytan där tre Huggetspelare kommer ensamma mot John. John hamnar lite på mellanhand och deras spelare nickar ganska lätt över honom. Hugget fortsätter att trycka på. Vi har svårt att få till det spelet som vi hade i första halvlek. I mitten av halvleken får Hugget en hörna som en helt omarkerad spelar nickar in framför mål. Efter detta har Hugget full kontroll på matchen. Vi försöker trycka upp men har inte kraft nog att hålla något tryck en längre tid. Båda lagen har några halvchanser men inga riktigt farliga målchanser.
Vi förlorar med 3-1. Vi hade var sin halvlek men Hugget kändes lite starkare än oss idag och vinner rättvist. Hade vi haft en bättre utdelning i första halvlek kunde utgången varit en annan.